Forlaget VEIVAD

Ordbog over skældsord for dannede mennesker

135 kr. inkl. moms og forsendelse

Denne ordbog er uundværlig for personer, der - trods betydelig dannelse - i pressede situationer hurtigt løber tør for passende skældsord og derfor risikerer at forfalde til endeløs repetition af platte og vulgære (eventuelt engelske) udtryk. Bogens opslagsord er forsynet med forklaringer og bemærkninger med hensyn til deres rette brug. Der er også omtale af en række ord, man ikke bør bruge. 

Det er ikke en almindelig, endsige videnskabelig ordbog, men en humoristisk hjælp til gode mennesker i bekneb for fyndige udtryk.

Inspirationen til bogen var de fraklip, som DR Nyheder (i øvrigt meget upassende og forkert) valgte at vise af daværende sundhedsminister Bertel Haarder, der ikke var tilfreds med en journalist og derfor var noget sur.

 

HAR DU LYST TIL AT KØBE BOGEN?

Bogen er på 95 sider og fås kun som hardback. Den koster 135 kr. inklusiv moms og forsendelse. Du kan bestille via PayPal (se nedenfor) eller ved at overføre 135 kr. pr eksemplar til forlagets konto i Vestjysk Bank: (reg.nr) 7652 (kontonr.) 1237966. Man kan også benytte Mobile Pay - telefonnummer 30 497 197.

Send evt. forespørgsler pr mail til forlaget@veivad.dk

2. UDGAVE AF ORDBOGEN, der er udvidet med 10 nye opslagsord, er udkommet i 2012.