Forlaget VEIVAD

Bent Oxenvad KOMA

125 kr. inkl. moms og forsendelse.

KOMA - En anderledes selvbiografi

 

Bogens omslag er sort - det afspejler, at forfatteren ligger i koma.

Men gennem mørket dukker der efterhånden flere og flere

erindringsbrikker frem, som til sidst danner et mønster - et livsforløb,

historien om et langt og mangfoldigt liv.

 

BENT OXENVAD

er født i 1923; han blev student fra Sorø Akademi og uddannede sig til tandlæge. Han fik en livslang karriere inden for skoletandplejen i Odense og Nyborg og var en pioner inden for forebyggende tandpleje. Men i fritiden har han udfoldet sig som en alsidig forfatter til hørespil i Statsradiofonien, sketches, viser, filmmanuskripter, en populær roman ("Hilarius", 1972) og nu denne meget finurlige og interessante erindringsbog.

Forfatteren skildrer gennem erindringsglimt et langt liv, hvor tilfældet gang på gang har bragt ham i spændende situationer. Vi hører om den både barske og sjove tid på Sorø Akademi, om deltagelsen i modstandskampen under Danmarks besættelse, om arbejdet som tandlæge og om hans mange aktiviteter i teater-, film- og revyverdenen. Og om meget andet!  Men måske handler bogen allermest om kærlighed.

Bogen er på 132 sider, paperback, og koster 125 kr. inkl. moms og forsendelse.

Bestilling: Benyt PayPal ved at klikke på knappen nedenfor. Bogen kan også bestilles ved at indbetale 125 kr. pr eksemplar til Forlaget VEIVAD, konto 7652 1237966 (Vestjysk Bank) eller ved at benytte MobilePay  - mobilnummer 30 497 197. Forespørgsler og bestillinger kan sendes til forlaget@veivad.dk.  Bogen kan også bestilles hos boghandlerne.